Voetbal Business

Voor al uw voetbal plezier!

Informatie over de voetbal school

Voetbal Business is begonnen met een voetbal school bij OSM'75 (Sportpark Fazantenkamp) sinds het seizoen 2018-2019.

De eerste 10 weken zijn sinds 7 oktober van start gegaan. De eerst volgende 10 weken gaan na de winterstop op 17 februari van start.

De voetbal school is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus niet verplicht lid te zijn van OSM'75 of een andere voetbal vereniging.In de tabel hiernaast zijn de tijden en leeftijden verdeeld in verschillende categorieën.Er zijn wel een maximaal aantal deelnemers per uur, omdat de trainers van Voetbal Business in groepjes van vijf kinderen/deelnemers wilt werken.

Dit zodat de trainers van Voetbal Business de individuele aandacht kunnen geven aan de deelnemers om hun techniek en voetbalvaardigheid te verbeteren.


Zoals hier boven al eerder vermeld duurt de voetbal school van Voetbal Business 10 weken lang. Elke zondag krijg je dus één uur extra training. Deze training bestaat niet alleen uit techniek trainingen, maar juist alle onderwerpen uit het voetbal komt aan bod bij onze voetbal school (denk aan: Aanvallen, verdedigen, passen, schieten en omschakelen).


Bij de voetbal school van Voetbal Business zit een heel kledingpakket bij in, zodat we een goede uitstraling hebben als één team.

In het kleding pakket zit: Lange broek, sweater, T-shirt, korte broek en sokken.


De prijs van de voetbal school was €150,- voor 10 weken lang training inclusief het kledingpakket en is nu €125,-


Dus profiteer snel van onze nieuwjaarskorting en schrijf je in!


Aanmelden kan nog tot en met zondag 16 januari!

Klik hier om je aan te melden voor onze voetbal school!